FLORIDA
Ingatlanközvetítõ Iroda
fõoldal | kapcsolat | www.egeringatlanok.hu

Keresés

Azonosító:
Típus:

Város:
Városrész:

méret (m2): -
szoba (db): -
ár (MFt.): -

Eladó üzletek eger
A- 3390P
 
Ingatlan eladási ára: 120.0 millió Ft
Megye: Heves
Város: Szilvásvárad
Övezet: Üdülőövezet
Ingatlan adatok
Épület szint: 3
Lakóterület: 600 m2
Szoba: 13
Fûtés: gázcirko
Erkély: van
Építõanyag: tégla
Leírás
Szilvásvárad. A Bükk hegység már önmagában a látnivalók kimeríthetetlen sokaságát kínálja a pihenni, túrázni vágyóknak. Hazánk egyik legkedveltebb kirándulóhelye a Szalajka-völgy, ahol a látogatók szabadon élvezhetik a csodás környezetet, a friss, tiszta levegőt, a nyugalmat. A völgyben elénk táruló patakok, vízesések, pisztrángos-tavak
csodás látványt nyújtanak. Az ősember-barlang, a múzeumok, a vadaspark látogatása elengedhetetlen része kirándulásunknak, akárcsak az erdei kisvasúttal történő utazás.

Szilvásvárad ad otthont a világhírű lipicai ménesnek. A törzsménistálló, a kocsimúzeum, a lovastörténeti kiállítás, a legelő ménes megtekintése mind-mind felejthetetlen élményt nyújt. Itt található hazánk egyetlen református körtemploma, a Bükkbe vezető tanösvény végén magasodó Millenniumi Kilátó, de hely- és őstörténeti kiállítás is várja a településre érkező vendégeket.
Ebben a csodálatos környezetben kínálok megvásárlásra, már több mint 10 éve kiválóan működő panziót. A panzió 3 szintes. A pince szinten található a szauna, tusoló, jakuzzi, wc, öltözők, mosókonyha,gyerekjátszó szoba, gépészeti helyiség.
Az első szinten található a reggeliző, nagy nappali beépített csempe kandallóval + a recepció valamint négy vendégszoba a hozzá tartozó tusolóval.
Az emeleten található: 6 szoba fürdőszobával, 9 vendég fogadására.A felső szinten: 3 db kétágyas szoba fürdőszobával.
Vissza a listához